Dacă ești în căutarea unei soluții eficiente pentru economiile tale, Patria Invest este instrumentul de care ai nevoie: îți oferim, la pachet, un depozit la termen cu dobânzi atractive și unități de la fondul de investiții Patria Global pentru posibilitatea obținerii unor performanțe peste dobânzile bancare.

Despre Patria Invest

Patria Invest este un produs modern de economisire și investiție, care poate fi achiziţionat din orice unitate Patria Bank, cu două componente:

DEPOZIT LA TERMEN cu dobândă atractivă:

 • 3,35% p.a. pe termen de 12 luni
 • 2,65% p.a. pe termen de 6 luni

FONDUL DE INVESTIȚII PATRIA GLOBAL, administrat de Patria Asset Management, companie deținută majoritar de Patria Bank SA.
Fondul de investiții Patria Global are ca obiectiv obținerea unor performanțe peste dobânzile bancare și a adus un câștig de 8,02% în anul 2019
În funcție de ponderea celor două componente în pachet, există 2 variante ale pachetului Patria Invest:

I - 50% depozit – 50% unități de fond
II - 75% depozit – 25% unități de fond

Ce mai trebuie să știi despre acest produs:

 • Suma minimă care poate fi plasată în acest produs este de 5.000 lei pentru persoane fizice și 10.000 lei pentru persoane juridice.
 • Vei ști în orice moment cât valorează investiția ta și în ce sunt plasați banii fondului

Despre Patria Global

Patria Global este un fond de investiţii diversificat ce țintește câștiguri peste dobânzile bancare:

 • Fondul investeşte cea mai mare parte a activelor în instrumente cu venit fix – titluri de stat, obligaţiuni şi depozite bancare. Minim 70% din active sunt investite în asemenea instrumente pentru a asigura fondului stabilitate şi riscuri moderate.
 • Diferenţa, până la 100% din active, este investita în acţiuni, pentru ca fondul şi investitorii săi să beneficieze de performanţele acţiunilor listate la bursă. În acest fond combinam acţiunile cu instrumentele cu venit fix, având drept obiectiv performanţe peste media dobânzilor bancare pentru investitori, în condiţii de risc moderat.

Util de știut:

 • ZERO lei comision de subscriere: Fondul Patria Global nu percepe comisioane de subscriere și nici comisioane de răscumpărare, cu excepția cazului în care răscumpărarea se face mai devreme de 45 de zile de la momentul investiției, caz în care comisionul este de 1%
 • Pentru informaţii suplimentare despre fondul Patria Global vizitati siteul www.patriafonduri.ro

Document de prezentare Patria Invest

Cum poți deveni investitor?

Foarte simplu:

 • Vii în orice unitate Patria Bank sau ne lași datele tale aici în pagină și te contactăm noi

 • Discuți cu un specialist Patria pentru a alege cele mai bune oportunități pentru economiile tale

 • Completezi documentația necesară și virezi banii aferenți investiției

 • Urmărești pe www.patriafonduri.ro performanța investiției tale

Sfatul Patria: Poți începe cu sume mici pentru a testa investiția în fonduri și a te convinge de eficiența sa.

Despre Patria Asset Management

La Patria îţi oferim produse moderne şi eficiente pentru economiile tale. Investind o parte din economiile personale în fondurile Patria vei deveni mai responsabil şi mai disciplinat cu banii tăi, valorificând potenţialul titlurilor de stat, al acţiunilor şi obligaţiunilor pentru un potenţial de câştig mai ridicat.

Specialiştii noştri administrează patru fonduri de investiţii cu niveluri de risc diferite, astfel încat să le poţi alege pe cele care ţi se potrivesc cel mai bine. Mecanismul de funcţionare al fondurilor este reglementat în mod precis, iar operațiunile şi activele fiecărui fond sunt certificate de banca depozitară a acestuia.

Investiţia în fonduri se realizează prin reţeaua Patria Bank şi este un proces simplu şi rapid. Descoperă fondurile Patria şi avantajele pe care ţi le oferim în paginile urmatoare.

Pentru mai multe informații despre fondurile Patria, procedura de investiție și performanțele obținute te invităm să vizitezi site-ul www.patriafonduri.ro.

Accesează Site-ul Patria Asset Management

Apply for product