Documente contractuale

Documente contractuale

Cauți informații legate de condițiile generale contractuale, taxe și comisioane sau informații de contact? Aici găsești toate aceste informații.

Vânzări de bunuri imobile

În această secțiune vei găsi informații privind proprietățile imobiliare aflate în proprietatea băncii prin vânzare directă 

General information

General information

În această secțiune vei găsi datele de identificare Patria Bank, precum și alte informații privind băncile corespondente, indicii de referință sau kitul de instalare al serviciului de internet banking Patria Online.

Useful information Useful information

Cauți informații legate de condițiile generale contractuale, taxe și comisioane sau informații de contact? În această secțiune poți găsi toate aceste informații, împreună cu alte detalii legate de noutăți și diferite anunțuri legate de starea serviciilor Patria sau politicile băncii. 

Conformitate

Conformitate

În această secțiune vei găsi detalii privind participația la FGDB, politicile FATCA, lista țărilor pe care le considerăm cu risc și cu care nu operăm tranzacții, precum și alte informații utile.

Noutăți

Noutăți

Află ultimele noutăți cu privire la produsele și serviciile Patria Bank

Securitate

Securitate

Securitatea informațiilor este extrem de importantă pentru noi și depunem toate eforturile pentru a asigura clienților noștri tranzacții online în siguranță deplină. Cu toate acestea există situații și procese frauduloase care pot fi evitate de utilizatori foarte ușor dacă aceștia reușesc să le identifice și să le recunoască.

Utile

Blog

Blogul Patria Bank