Începând cu data de 16.11.2020, unitățile Patria Bank vor avea temporar un program redus de lucru cu publicul: L-V, 09:00-15:00.

Personal data update

În conformitate cu prevederile Regulamentului BNR nr. 9/2008 privind cunoașterea clientelei în scopul prevenirii spălării banilor și finanțării terorismului, modificat prin Regulamentul BNR nr. 6/2009, suntem obligați să realizăm actualizarea datelor de identificare ale tuturor clienților.

More details for this service Apply for this service

Actualizare online

Pentru a modifica, on-line, datele tale personale, te rugăm să accesezi, în completă siguranță, pagina dedicată, dând click pe butonul de mai jos.

 Actualizează, acum, datele tale personale

Aspecte legale

În conformitate cu prevederile Regulamentului BNR nr. 9/2008 privind cunoașterea clientelei în scopul prevenirii spălării banilor și finanțării terorismului, modificat prin Regulamentul BNR nr. 6/2009, suntem obligați să realizăm actualizarea datelor de identificare ale tuturor clienților.

În acest sens, ori de cate ori intervin modificări în datele dumneavoastră de identificare este important sa ne contactați. Dacă au survenit modificări și nu ni le-ați comunicat, vă așteptăm la sediul oricărei agenții a Băncii, în vederea actualizării datelor.

Importanță

De ce este importantă actualizarea datelor?

  • Cu datele actualizate putem să intrăm în legătură mult mai rapid
  • Pentru a-ți oferi accesul simplu și rapid la produsele pe care le aveți la Patria Bank
  • Pentru a efectua în continuare operațiuni bancare simplu și rapid 

Documente necesare

Ce documente sunt necesare pentru actualizare?

  • Documente de identificare
  • Documente care atestă eventualele modificări survenite în privința identificării dumneavoastră și/sau ale companiei pe care o reprezentați, cu luarea în considerare a dispozițiilor art. 8 în cazul persoanelor fizice sau, dupa căz, art. 9 în cazul persoanelor juridice, din Regulamentul BNR nr. 9/2008, astfel după cum acesta a fost modificat prin Regulamentul BNR nr. 16/2009.

Necesitate

Ce se întâmplă dacă nu actualizați datele?

În situația în care, nu va prezentați la unul din sediile noastre pentru actualizarea datelor veți putea întâmpina dificultăți în efectuarea anumitor operațiuni pe contul dumneavoastră sau al entității juridice pe care o reprezentați, situație care poate afecta buna noastră relație. Dorim să evităm această situație mai putin plăcută, astfel încât vă invităm cât de curând în cea mai apropiată unitate Patria Bank