Documente contractuale

Cauți informații legate de condițiile generale contractuale, taxe și comisioane sau informații de contact? În această secțiune poți găsi toate aceste informații, împreună cu alte detalii legate de anunțuri legate de starea serviciilor Patria sau politicile băncii.

More details for this service Apply for this service

În această pagină poți consulta Condițiile Generale Bancare, Dobânzile practicate pentru produsele de economisire și Taxele și Comisioanele Patria Bank aplicabile persoanelor fizice.

IMPORTANT! 

Incepand cu data de 01.10.2020 va intra in vigoare o noua Lista de tarife si comisioane pentru persoane fizice.
Citește notificarea aici

Condiții Generale Bancare

Taxe și comisioane

Documente de informare cu privire la comisioane

Produse de economisire

Alte informații utile

Arhivă documente utile

În această pagină poți consulta Condițiile Generale Bancare, Dobânzile practicate pentru produsele de economisire și Taxele și Comisioanele Patria Bank aplicabile persoanelor juridice și profesiilor liberale.

IMPORTANT!

(13.12.2019) Intrarea în vigoare a reglementărilor europene cu privire la conturilor curente, utilizarea acestora și respectiv comisionarea aplicabilă, aduce modificări și în relația noastră contractuală. Mai precis, ne referim la aplicarea prevederilor Directivei Europene privind conturile de plăți (cunoscute ca PSD 2 și implementată în legislația din România prin Legea 209/2019) și respectiv a Regulamentului European 518/2019 în a cărui sferă de cuprindere intră comisioanarea operațiunilor transfrontaliere în cadrul UE.

Citește notificarea aici

Condiții Generale

Taxe și comisioane

Produse de economisire

Alte informații și documente utile

Arhivă documente utile

Patria Blog Vânzări de imobile Cariere Patria de Oriunde Devino
client online