De ce să alegi serviciile Patria Corporate Banking pentru compania ta?

Pentru că soluțiile noastre de finanțare și de economisire sunt adaptabile nevoilor companiei tale, beneficiind de expertiza și promptitudinea consultanților noștri dedicați soluțiilor Corporate Banking. De asemenea, manifestăm o flexibilitate ridicată în stabilirea structurilor de finanțare: cash sau non-cash, pe termen mediu sau lung, integrând programe locale de finanțare EXIM, FNGCIMM, FGCR.

Ce înseamnă Corporate Banking la Patria Bank?

  • Serviciile Corporate Banking se adresează clienților companii cu o cifră de afaceri începând de la 7,5 milioane euro;
  • Acceptăm o gamă extinsă de domenii de activitate eligibile pentru finanțare, inclusiv instituții financiare și institutii publice;
  • Serviciile pe care le propunem sunt adaptabile și flexibile.

Soluții financiare adaptabile și flexibile

Finanțări Corporate

Fie că vorbim de facilități de credit non-cash sau cash pe termen scurt, mediu sau lung, cu rambursări în rate adaptate specificului afacerii sau la scadența finală, echipa Patria Corporate Banking este pregatită să te asculte și să îți propună cele mai bune solutii pentru nevoia identificată. Beneficiem și de programe locale de garantare (garanția bancară EXIM, FNGCIMM, FGCR).

Produse de economisire

Mereu o soluție la îndemână pentru a crește veniturile companiei, în Patria Bank vei găsi depozite la termen sau la vedere dar și deschiderea de a negocia punctual aspectele care ți se potrivesc cel mai bine.

Trade finance

Susținem comerțul autohton dar și internațional, punând la dispoziție produsele și serviciile noastre utile în acest domeniu: ordin de plată condiționat, acreditiv, scrisori de garanție bancară, scrisori de confort, conturi escrow precum și alte servicii personalizate nevoilor companiei tale.

Conturi curente si servicii Corporate Banking asociate

Te vom întâmpina cu oferte operaționale preferențiale, conturi curente și conturi speciale cu destinații specifice, serviciu de Internet Banking modern dar și cu o gamă extinsă de servicii bancare.

De asemenea, serviciul nostru de acceptare la plată a cardurilor (POS-uri) pentru persoane juridice vă așteaptă cu oferte preferențiale competitive menite să susțină activitatea companiei, având un flux de instalare simplu și rapid.

Apply for product