Credit pentru Achiziție de Terenuri Agricole

Ai găsit un teren agricol care crezi că te poate ajută să-ți dezvolți ferma? Prin Creditul pentru Achiziție Teren Agricol poți obține până la 100% finanțare din costul terenului. 

Learn more Apply for this service

Tu ai viziunea afacerii tale agro, noi te sprijin cu finanțarea potrivită!

Fie că ai nevoie să extinzi ferma cu o nouă suprafață sau să achiziționezi un teren nou într-o altă zonă, iți putem oferi un credit pentru 100% din valoarea noului teren prin Creditul de Achiziție Teren Agricol Patria Bank.   

Avantajele Creditului de Achiziție Teren Agricol

  • Finanțare de până la 100% din costul terenului
  • Până la 10 ani perioadă de rambursare a creditului pentru terenuri agricole
  • Până la 1 an perioadă de tragere

credit-achizitie-teren-agricol-Patria-Bank

Detalii credit pentru achiziție teren agricol

După cum îi spune și numele, creditul pentru achiziție terenuri agricole este destinat fermierilor ce doresc să achiziționeze teren agricol.

Valoarea creditului poate atinge 100% din valoarea investiției, în cazul prezentării de garanții suplimentare față de cele achiziționate, cu valoare și formă acceptate de bancă iar durata maximă de rambursare este de până la 10 ani.

După aprobarea creditului, îți punem banii la dispoziție timp de 1 an de zile, perioadă în care îi poți folosi toți odată sau în tranșe, atunci când găsești terenul potrivit.

Pentru noi timpul tău este extrem de important, astfel consilierii Agro vor veni la tine în fermă pentru a te consilia în mod gratuit și a ridica documentația necesară aprobării creditului.

Ce trebuie să știi?

  • Creditul pentru achiziție terenuri agricole este un produs destinat producătorilor agricoli: persoane juridice, societăți agricole, persoane fizice autorizate, asociații familiale, întreprinderi familiale, întreprinderi individuale, producători agricoli
  • Garanția o constituie chiar obiectul investiției tale, respectiv terenul achiziționat prin creditul pentru achiziție terenuri agricole. Poți aduce în garanție și alte ipoteci imobiliare, fonduri de garanție sau alte garanții convenite în linie cu politica băncii.

Cum poți acoperi ratele creditului:

  • Poți alege plata prin rate sezoniere, rate lunare egale sau rate lunare personalizate

Cât te costă?

Costurile asociate creditului de achiziție teren agricol sunt stabilite în avantajul fermei tale, oferta urmând a-ți fi prezentată considerând specificul afacerii tale.

Acte necesare:

  • Documente înființare firmă
  • Situații financiare: ultima balanță analitică și ultimul bilanț cu balanța aferentă/declarații privind veniturile realizate în ultimii 2 ani încheiați, registrul de încasări și plăți pentru ultimele 6 luni și lista mijloacelor fixe
  • Garanții 

Patria Club Patria Blog Vânzări de imobile Cariere Patria de Oriunde Devino
client online